Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΕξοπλισμός εκτύπωσης προετοιμασίας δημοσιεύσεων 

Γρήγορος και λεπτός εξοπλισμός εκτύπωσης προετοιμασίας δημοσιεύσεων Automatice, υφαντική μηχανή χάραξης

Γρήγορος και λεπτός εξοπλισμός εκτύπωσης προετοιμασίας δημοσιεύσεων Automatice, υφαντική μηχανή χάραξης

  • Automatice Fast And Fine Prepress Printing Equipment , Textile Engraving Machine
  • Automatice Fast And Fine Prepress Printing Equipment , Textile Engraving Machine
  • Automatice Fast And Fine Prepress Printing Equipment , Textile Engraving Machine
  • Automatice Fast And Fine Prepress Printing Equipment , Textile Engraving Machine
 • Automatice Fast And Fine Prepress Printing Equipment , Textile Engraving Machine

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Κίνα
  Μάρκα: DOSUN
  Πιστοποίηση: Ce
  Αριθμό μοντέλου: BRC 2500 BRC 3000 BRC 3500

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1SET
  Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινη κασετίνα
  Χρόνος παράδοσης: 60 ημέρες
  Όροι πληρωμής: L / C, T / T, Western Union
  Δυνατότητα προσφοράς: 20 μονάδες ένας μήνας
  Επικοινωνία
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  Υψηλό φως:

  prepress ctp

  ,

  prepress machinery

   

  Γρήγορο και λεπτό UV Engraver λέιζερ Automatice, υφαντική μηχανή χάραξης

   

  Συνοπτική εισαγωγή

  Από το 2005, DOSUN έχει μελετήσει και έχει αναπτυχθεί για το UV-ΚΠΜ (Κοινή Πολιτική Μεταφορών) (υπεριώδης υπολογιστής στο πιάτο). Για περισσότερο από 5 έτη, η επιχείρηση τελικά έχει προωθήσει το UV-ΚΠΜ (Κοινή Πολιτική Μεταφορών), dpi 2400 της επανάστασης παραγωγής, το οποίο είναι σε κυριάρχη θέση σε εσωτερικό. Με τη χρησιμοποίηση της μηχανής λέιζερ UV-FINATM, της τεχνολογίας και της μακροπρόθεσμης εμπειρίας κατασκευαστικό Engraver Inkjet, παρέχουμε μπλε-ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΌ Engraver UV-λέιζερ DOSUN για ολόκληρη τη βιομηχανία υφαντικής εκτύπωσης.

  Με τη χρησιμοποίηση της τεχνολογίας μηχανών λέιζερ UV-FINATM, ευαίσθητο γαλάκτωμα, η τεχνολογία χάραξης είναι βασικά ίδια με την παραδοσιακή τεχνολογία, βελτιώνοντας την ακρίβεια και την αποδοτικότητα.

  Charateristics

  • Η UV τεχνολογία της άμεσης απεικόνισης λέιζερ είναι άμεσα απεικόνιση στην επιφάνεια του παραδοσιακού UV ευαίσθητου γαλακτώματος. Λόγω μην χρειαστείτε την ταινία και το μελάνι, έτσι το κόστος είναι χαμηλό, και κατάλληλο, προστασία του περιβάλλοντος.
  • Μηχανή λέιζερ UV-FINATM DOSUN: Ενσωματώνοντας διάφορες υψηλές τεχνολογίες, όπως η δίοδος λέιζερ 405nm, dot-matrix ινών, αυτόματη εστίαση, εξισορρόπηση ελαφρύς-δύναμης, σταθερός έλεγχος θερμοκρασίας και ούτω καθεξής, ακρίβεια 720dpi παραγωγής, μπορεί να κατασκευάσει τα σύνθετα σχέδια moiré,
  • Η χρησιμοποίηση προώθησε το υψηλής ισχύος UV λέιζερ και dot-matrix ινών, μπλε-ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΟ UV Engraver λέιζερ είναι το γρηγορότερο στη βιομηχανία χάραξης.
  • Με τη χρησιμοποίηση του σταθερού ελέγχου θερμοκρασίας, η μηχανή μπορεί να λειτουργήσει για κατά μήκος του χρόνου κάτω από τη συνηθισμένη θερμοκρασία δωματίου.
  • Πλατφόρμα υλικού DOSUN PERFECTATM: Επιδέξιος, στερεός, ακριβής, αξιόπιστος. Είναι η κρυστάλλωση του χρόνου και της εμπειρίας, και έχει διάφορα στοιχεία των εθνικών μονοπωλίων.
  • Το αυτόματο σύστημα μπορεί προαιρετική ένταση λέιζερ συνόλων, ρυθμίζοντας την ισορροπία της δύναμης λέιζερ από αυτόματο, προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη αποδοτικότητα έκθεσης, βελτιώνει τη χρησιμοποιώντας ζωή του λέιζερ.

   

  Περιβάλλον

  • ·Θερμοκρασία: 5~40℃
  • ·Υγρασία: 30~80% (Non-condensing)
  • ·Φωτισμός: κίτρινο φως
  • ·Ηλεκτρική αντίσταση: ≦4Ω
  • ·Δύναμη: 1.5KW/220V, 50HZ

   

  Σχέδιο, χωρισμός χρώματος, διαδικασία παραγωγής

   

   

   

   

   

   

  Advange

  • Η UV χάραξη λέιζερ είναι μια «τελευταία» τεχνολογία
  • Το UV λέιζερ ημιαγωγών χρήσης χάραξης λέιζερ, μήκος κύματος είναι 405nm, στη φασματοσκοπία, καλεί την υπεριώδη ακτίνα, έτσι το καλούμε επίσης μπλε λέιζερ. Τώρα, το ευαίσθητο γαλάκτωμα χάραξης της υφαντικής τυπωμένης ύλης, τυπωμένη ύλη και PCB όλες εγγράφου χρησιμοποιήστε το UV ευαίσθητο γαλάκτωμα, το περισσότερο μήκος κύματος της χάραξης του ευαίσθητου γαλακτώματος τόσο ίδιου όσο και του UV ευαίσθητου γαλακτώματος, έτσι η τεχνολογία χάραξης δεν θα αντικατασταθεί.
  • Η UV τεχνολογία χάραξης λέιζερ είναι μια γρήγορη τεχνολογία χάραξης. Η ταχύτητα της χάραξης είναι ανάλογα με το μέγεθος της δύναμης και τον αριθμό πορείας ακτίνων. Η μηχανή DOSUNUV-FINATMlaser μπορεί να επιτύχει 64 πορείες, οι οποίες παρέχουν 16 πορείες για τη χάραξη τυπωμένων υλών. Παραδείγματος χάριν, η ταχύτητα Engraver λέιζερ 640mm/1800mm ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΟ UV μπορεί να επιτύχει 68min. το /m.
  • Η UV τεχνολογία χάραξης λέιζερ είναι μια τεχνολογία χάραξης ακρίβειας.
  • Η UV χάραξη λέιζερ είναι μια πραγματική τεχνολογία χαρακτικής φωτογραφιών, που χρησιμοποιεί στην τυπωμένη ύλη όφσετ εγγράφου, η μηχανή DOSUNUV-FINATMLaser μπορεί να επιτύχει 2400dpi, κάνοντας τη γραμμή 0.01mm, παρουσιάζοντας το καθαρός-σημείο 1%~99%, μπορεί να παρέχει το 720dpi για τη χάραξη τυπωμένων υλών, στο «συνεχιμένος» neurogen (πιάτο όφσετ), μπορεί να κατασκευάσει τη γραμμή 0.035mm. Επειδή η περιστροφική χάραξη δεν είναι «Η.Ε-συνεχιζόμενο» neurogen, τώρα, ο υψηλότερος αριθμός πλέγματος είναι 195 πλέγματα, θεωρητικά, μπορούμε να επιτύχουμε τη μικρότερη γραμμή για 0,13mm, στην κατασκευή, χρησιμοποιούμε συνήθως 125 πλέγματα, θεωρητικά, και μπορούμε να επιτύχουμε τη μικρότερη γραμμή για 0.21mm (στοιχεία για STORK Company). Έτσι, η ακρίβεια παραγωγής μπλε-ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΌ UV Engraver λέιζερ DOSUN είναι καλύτερη από περιστροφικό engraver οθόνης. Μπορεί να ικανοποιήσει οποιαδήποτε ακρίβεια για το μέγεθος παραγωγής.
  • Η UV χάραξη λέιζερ είναι ένας χαμηλός άνθρακας, τεχνολογία προστασίας του περιβάλλοντος.

  Μικρή δύναμη: 1.5

  Κανένα αναλώσιμο στοιχείο: Μην χρειαστείτε την ταινία, μελάνι, κερί

  Χαμηλότερο κόστος: η λειτουργία του ευαίσθητου γαλακτώματος είναι βασικά ίδια με παραδοσιακό, η τιμή επίσης βασικά ίδια.

  • Η UV χάραξη λέιζερ είναι μια «φιλική» τεχνολογία χάραξης. Η διαδικασία κατασκευής είναι όχι μόνο τόσο ίδια όσο και την παραδοσιακή διαδικασία, αλλά και καταλληλότερη. Βασίζοντας στην αρχή σχεδίου «κατάλληλου, πρακτικός, αξιόπιστος, προηγμένος», στο στάδιο της εικόνας χάραξης, ο εξοπλισμός παρέχει την επίδειξη οργάνων ελέγχου, βοήθεια λειτουργίας και ούτω καθεξής. Με τη χρησιμοποίηση του λογισμικού και του υλικού, όλα μπορεί να απεικονίσει μια «φιλική» στάση απέναντι στους λειτουργικούς εργαζομένους.
  • Με μεγάλη USB2.0 διεπαφή. Η χάραξη DOSUN programecan εύκολα εγκαθιστά και λειτουργεί όπως έναν εκτυπωτή με την έτοιμη προς χρήση τεχνολογία.
  •  

   

  Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:

   

  1. Ολόκληρη η μηχανή συμπεριλαμβανομένου του λογισμικού, Dosun που αναπτύσσεται από μας. Καμία ανάγκη οποιαδήποτε άλληδήποτε υποστήριξη. (η αλλαγή εικόνας το λογισμικό από κάποια άλλη επιχείρηση, εσείς θα βρεί ότι είναι δύσκολο να λειτουργήσει, και dosun είναι πολύ εύκολος)
  2. Ομάδα υπηρεσιών, έχουμε την ώριμη ομάδα υπηρεσιών στην Κίνα. Επίσης η υποστήριξη τοπικής υπηρεσίας μας από τον πράκτορα. Οποτεδήποτε συναντάτε το πρόβλημα, φθάνουμε σε σας εγκαίρως.
  3. Η χρήση του μεγάλης ακρίβειας ραφιού που διαβιβάζει το σχέδιο, γρήγορη επιστροφή πίσω στην έναρξη δάγκωσε μετά από τη χάραξη τέρματος. Εύκολη ανέγερση, απεριόριστο μήκος οθόνης.
  4. Φακός που αναπτύχθηκε από τα ακαδημαϊκά τμήματα των κινεζικών επιστημών ακαδημίας. Ισορροπώντας τη ράγα συντεχνιών, σιγουρευτείτε από 400mm τ 2500mm, συνολικά αυτόματος ρυθμίστε. Και λάθος μεταξύ 1 to100mm. (Όπως ξέρουμε, η εικόνα δεν μπορεί να τυπώσει το σημείο δύο. Το λογισμικό τους μεγαλύτερος το σημείο όταν τυπωμένο κείμενο. Έτσι τέτοιο είδος λεπτών σχεδίων δεν μπορούν να τυπώσουν καλά)
  5. Η κάλυψη είναι προαιρετική. Οι περισσότεροι από τους πελάτες μου συμπαθούν αυτού χωρίς κάλυψη, η οποία λειτουργεί εύκολα.
  6. Και όλα τα σημαντικά μέρη χρησιμοποιούμε το διάσημο εμπορικό σήμα στον κόσμο, εάν τέτοια χαμηλή τιμή, πρέπει ακριβώς να χρησιμοποιήσουν το κινεζικό τοπικό εμπορικό σήμα.
  7. Υιοθετώντας την παράλληλη ράγα οδηγών, η επαγγελματικοί μέτρηση συνελεύσεων και ο έλεγχος, εξασφαλίζουν ανοχή ευθύτητας της ράγας μέσα σε 20um, και εξασφαλίζουν υψηλή ποιότητα απεικόνισης.
  8. 360.720, dpi, προαιρετικό.
  9. Πορείες της διόδου 32,48,64,128 προαιρετικής.
  10. Κωδικοποιητής υψηλής ακρίβειας από την Ιαπωνία.

   

   

  Αντιπαράθεση

   

  Εξοπλισμός αναλώσιμος ποιότητα ταχύτητα κόστος Διατηρήστε το κόστος Περιεκτικό κόστος
  Εικόνα-ρυθμιστής Ταινία Υψηλότερος Αργός Ο υψηλότερος Χαμηλός Ο υψηλότερος
  Wasjet Κερί Μέσο Μέσο Υψηλότερος Υψηλότερος Υψηλότερος
  Inkjet Μελάνι Μέσο Μέσο Μέσο Μέσο Χαμηλός

  CO2

  Γλυπτική λέιζερ

  Κανένας Ο υψηλότερος Χαμηλός Χαμηλός Ο υψηλότερος Ο υψηλότερος
  UV Engraver λέιζερ Κανένας Ο υψηλότερος Γρήγορα Χαμηλός Χαμηλός Χαμηλός

  Συγκρίνετε με άλλο εμπορικό σήμα

  Συγκρίνετε με την εικόνα και οποιοδήποτε άλλοδήποτε εμπορικό σήμα στην Κίνα

  • Ολόκληρη η μηχανή συμπεριλαμβανομένου του λογισμικού, Dosun που αναπτύσσεται από μας. Καμία ανάγκη οποιαδήποτε άλληδήποτε υποστήριξη. (η αλλαγή εικόνας το λογισμικό από κάποια άλλη επιχείρηση, εσείς θα βρεί ότι είναι δύσκολο να λειτουργήσει, και dosun είναι πολύ εύκολος)
  • Ομάδα υπηρεσιών, έχουμε την ώριμη ομάδα υπηρεσιών στην Κίνα. Επίσης η υποστήριξη τοπικής υπηρεσίας μας από τον πράκτορα. Οποτεδήποτε συναντάτε το πρόβλημα, φθάνουμε σε σας εγκαίρως.
  • Η χρήση του μεγάλης ακρίβειας ραφιού που διαβιβάζει το σχέδιο, γρήγορη επιστροφή πίσω στην έναρξη δάγκωσε μετά από τη χάραξη τέρματος. Εύκολη ανέγερση, απεριόριστο μήκος οθόνης.
  • Φακός που αναπτύχθηκε από τα ακαδημαϊκά τμήματα των κινεζικών επιστημών ακαδημίας. Ισορροπώντας τη ράγα συντεχνιών, σιγουρευτείτε από 400mm τ 2500mm, συνολικά αυτόματος ρυθμίστε. Και λάθος μεταξύ 1 to100mm. (Όπως ξέρουμε, η εικόνα δεν μπορεί να τυπώσει το σημείο δύο. Το λογισμικό τους μεγαλύτερος το σημείο όταν τυπωμένο κείμενο. Έτσι τέτοιο είδος λεπτών σχεδίων δεν μπορούν να τυπώσουν καλά)
  • Tailstock με χειρωνακτικός και ηλεκτρικός, προεπιλογή ηλεκτρική.
  • Και όλα τα σημαντικά μέρη χρησιμοποιούμε το διάσημο εμπορικό σήμα στον κόσμο, εάν τέτοια χαμηλή τιμή, πρέπει ακριβώς να χρησιμοποιήσουν το κινεζικό τοπικό εμπορικό σήμα.
  • Επαναλάβετε την επιλογή μεταξύ 400mm και 2500mm, ενσωματώστε όλους σε μια. Με το ασφαλές εναντίον της σύγκρουσης σύστημα φακών, προσδιορίστε έξυπνα το ρεύμα επαναλαμβάνει, σιγουρεύεται την κατάλληλη εκτύπωση.
  • Υιοθετώντας την παράλληλη ράγα οδηγών, η επαγγελματικοί μέτρηση συνελεύσεων και ο έλεγχος, εξασφαλίζουν ανοχή ευθύτητας της ράγας μέσα σε 20um, και εξασφαλίζουν υψηλή ποιότητα απεικόνισης.
  • Περιστραφείτε τη σερβο μηχανή ή τη γενική μηχανή έλλειψης συγχρονισμού, ευρεία σειρά ταχύτητας, δοκιμή με το θερμικό πατέρα.
  • Υδρόψυξη και σύστημα ψύξης ημιαγωγών, προαιρετικό.
  • dpi 360,720,1440,508,1016, προαιρετικό.
  • Πορείες της διόδου 16,24,32 προαιρετικής.
  • Κωδικοποιητής υψηλής ακρίβειας από την Ιαπωνία.

   

   

  Η υπηρεσία μας

  ♥Your η απάντηση θα απαντηθεί μέσα σε 12 ώρες.

  ♥ Γρήγοροι χρόνος και αγαθό παράδοσης μετά από την υπηρεσία.

  ♥ Κρατήστε τη μαζική παραγωγή ως δείγμα μέσα υψηλό - ποιότητα

  ♥ Αποστολέας φορτίου: γρηγορότερος, ασφαλέστερος, και κατάλληλος.

  ♥ Καλή τιμή εργοστασίων.

  ♥ Μετά από να στείλουμε, θα ακολουθήσουμε τα προϊόντα για σας μιά φορά κάθε δύο ημέρες, έως ότου παίρνετε τα προϊόντα. Όταν πήρατε τα αγαθά, τα εξετάστε, και με δώστε ανατροφοδοτεί. Εάν να έχοντας οποιεσδήποτε ερωτήσεις για το πρόβλημα, επαφή με μας, θα προσφέρουμε λύνουμε τον τρόπο για σας.

   

  FAQ

  Q: Ανταλλάσσετε την επιχείρηση ή τον κατασκευαστή;

  Α: Είμαστε κατασκευαστής, και παρέχουμε επίσης την επιχειρησιακή λύση σε όλους τους φίλους.

   

  Q: Πότε μπορώ να πάρω την τιμή;

  Α: Αναφέρουμε συνήθως μέσα σε 24 ώρες αφότου παίρνουμε την έρευνά σας. Εάν είστε πολύ επείγοντες, παρακαλώ

  μας καλέστε ή μας πέστε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας έτσι ώστε θα θεωρήσουμε την προτεραιότητα έρευνάς σας.

   

  Q: Έχετε το ποιοτικό πιστοποιητικό;

  Α: Ναι έχουμε το ISO, το CE, SGS κ.λπ.

   

  Q: Πόσο περίπου ο χρόνος παράδοσής σας;
  Α: Γενικά, θα πάρει 20~30 ημέρες μετά από να λάβει την προκαταβολή σας. Ο συγκεκριμένος χρόνος παράδοσης εξαρτάται
  στα στοιχεία και την ποσότητα διαταγής σας.

  Q: Εξετάζετε όλα τα αγαθά σας πριν από την παράδοση;
  Α: Ναι, έχουμε τη δοκιμή 100% πριν από την παράδοση

   

  Q: Ποιοι είναι οι όροι παράδοσής σας;
  Α: EXW, ΑΛΥΣΊΔΑ ΡΟΛΟΓΙΟΎ, CFR, CIF.

   

  Q: Τι είναι όροι πληρωμής, εμπορικοί όροι που δέχεστε;
  Α: T/T 30% ως κατάθεση, και 70% πριν από την παράδοση. Θα σας παρουσιάσουμε τις φωτογραφίες των προϊόντων και των συσκευασιών
  προτού να πληρώσετε την ισορροπία.

   

  Q: Μπορείτε να μας βοηθήσετε για να αγοράσετε άλλα αγαθά;

  Α: Βέβαιο για αυτόν, είναι η τιμή μας για να εργαστούμε για σας, και να ελέγξουμε την ποιότητα αγαθών.

   

  Q: Πώς κάνετε την επιχείρησή μας τη μακροπρόθεσμη και καλή σχέση;
  Α: 1. Κρατάμε την καλή ποιότητα και την ανταγωνιστική τιμή για να εξασφαλίσουμε το όφελος πελατών μας
  2. Σεβόμαστε κάθε πελάτη ως φίλο μας και κάνουμε ειλικρινά επιχειρήσεις και κάνουμε τους φίλους με τους,
  οπουδήποτε και να προέρχονται από.


  Q: Εάν τα ανταλλακτικά της μηχανής που σπάζουν, πού μπορούν εγώ να πάρουν;

  Α: Θα σας δώσουμε τα ανταλλακτικά που είναι τρωτό, και μερικά κρίσιμα μέρη όπως το κιβώτιο εργαλείων, η ποιότητά μας είναι καλά, σε περίπτωση που αυτό που σπάζουν μέσα σε ένα έτος, σας στείλαμε δωρεάν.

   

  Q: Εύκολο να λειτουργήσει;

  Α: Η μηχανή μας είναι σταθερή και εύκολος να λειτουργήσει από ένα άτομο, τι κάνετε είναι μαθαίνει ακριβώς κάποιο βασικό πράγμα όπως τη φόρτωση του τεράστιου εγγράφου ρόλων, αρχίζει τη μηχανή και την κοπή το έγγραφο.

  Και σας στείλαμε χειρωνακτικούς και τηλεοπτικός, προτείνουμε σε σας για να έρθουμε να επισκεφτούμε το εργοστάσιό μας για να μάθουμε περισσότερο πράγμα από μόνοι σας, και εάν υπάρχει κάτι πηγαίνει στραβά, μπορείτε να μας καλέσετε, τηλεοπτικός-συνομιλία, να μας στείλουμε μήνυμα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Θα δώσουμε τις λύσεις μέσα σε 36 ώρες.

   

  Q: Εάν δεν ξέρω πώς να λειτουργήσει, πώς μπορέστε εγώ να πάρει την εγκατάσταση και την κατάρτιση;

  Α: Ο μηχανικός μας μπορεί να διανεμηθεί στο εξωτερικό όπως απαιτήσατε.

  Έχουμε έναν πεπειραμένο στην ομάδα υπηρεσιών, ο μηχανικός μας μπορεί να πάει στο εργοστάσιό σας για την εβδομάδα εγκαταστάσεων και κατάρτισης approx.1. Πρέπει να καλύψετε όλα τα τρόφιμα, ξενοδοχείο και, δαπάνη εισιτηρίων πτήσης.

   

  Q: Εάν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα στη μηχανή, πώς μπορώ να το λύσω;

  Α: Καταρχάς, έχουμε το υπηρεσία online, μετά από να υποβάλουμε και το πρόβλημα θα έρθουμε επάνω με τη λύση, εάν μπορείτε να το λύσετε οι ίδιοι που θα σας δώσουμε τη διαδικασία διδάσκουμε βαθμιαία εσείς το λύνουμε, από το msg, το PIC, τη φωνή, ή την τηλεοπτική συζήτηση. Κανονικά είμαστε καλοί στην τηλεοπτική συζήτηση, και είναι επιτυχέστερη μέθοδος. Εάν οποιαδήποτε ηλεκτρονικά μέρη στο πρόβλημα που εμφανίζεται ο ίδιος (μη ανάρμοστη λειτουργία), μέσα στην εξουσιοδότηση ενός έτους θα στείλουμε τα νέα μέρη για την αντικατάσταση. Καλύπτετε ακριβώς το κόστος του ανελκυστήρα φορτίου ή αέρα.

   

  Q: Μπορείτε να εξασφαλίσετε την ποιότητά σας;

  Α: Φυσικά. Είμαστε το εργοστάσιο κατασκευής. Σημαντικότεροι, βάζουμε μια υψηλή αξία στο μας

  φήμη. Η καλύτερη ποιότητα είναι η αρχή μας όλη την ώρα. Μπορείτε να βεβαιωθείτε στην παραγωγή μας

  εντελώς.

   

  Εξουσιοδότηση

  Ο ανεφοδιασμός πωλητών 18 μήνες εξουσιοδότησης για τα προϊόντα.

  Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο πωλητής θα επιβαρυνθεί το κόστος για τα ελαττωματικά μέρη προκυμμένος από την ποιότητα και θα στείλει τα μέρη κοντά

  αγγελιαφόρος.

  Αλλά η δαπάνη φορτίου πρέπει να πληρωθεί από τον αγοραστή.

  Επιπλέον, εάν τα ελαττωματικά μέρη από η ανάρμοστη χρήση προκύπτουν του αγοραστή, ο πωλητής δεν θα παράσχει ελεύθερο.

   

  Λεπτομέρειες συσκευασίας

  η συσκευασία της θερμικής ΚΠΜ (Κοινή Πολιτική Μεταφορών) εκτύπωσης πιάτων χαμηλής τιμής που κατασκευάζει τη μηχανή
  1. μηχανή στο ξύλινο κιβώτιο.
  2. ανταλλακτικά στο κιβώτιο εργαλείων.
  3. Εάν οποιεσδήποτε ειδικές απαιτήσεις, θα το συσκευάσουμε όπως ζητείται.
  4. βιβλία οδηγίας
  . βίντεο 5 για τη λειτουργία

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Hangzhou dongcheng image techology co;ltd

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Maggie Shen

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
  Άλλα προϊόντα
  Περιστροφικό Engraver Inkjet

  Υφαντικό βιομηχανικό ψηφιακό περιστροφικό Engraver Inkjet, μηχανή χάραξης οθόνης Inkjet υπολογιστής--οθόνης

  Υπολογιστής CTS για να καλύψει τον περιστροφικό Engraver Inkjet οθόνης υφαντικό υπολογιστή ψηφιακού εξοπλισμού στην οθόνη

  360DPI/Engraver 720DPI περιστροφική περιστροφική Inkjet μηχανή χάραξης οθόνης Inkjet συστημάτων υφαντική

  Engraver οθόνης Inkjet

  Υφαντικό χάραξης Engraver οθόνης Inkjet συστημάτων επίπεδης βάσης, επίπεδα Engravers Inkjet με τη σερβο μηχανή

  Επίπεδης βάσης Engraver Inkjet, υφαντικός εξοπλισμός κατασκευαστών πιάτων, επίπεδη μηχανή χάραξης οθόνης

  360DPI/επίπεδης βάσης Engraver οθόνης Inkjet ψηφίσματος 720DPI, υφαντική μηχανή χάραξης CTS

  Υφαντική μηχανή χάραξης

  UV φωτός περιστροφική μηχανή χάραξης Inkjet υφαντική, περιστροφικός ψηφιακός εξοπλισμός εκτύπωσης

  Μπλε περιστροφικός UV Engraver λέιζερ εξοπλισμός, υφαντική μηχανή χάραξης εύρος οθόνης 2200mm/3500mm

  UV ψηφιακό επίπεδο σύστημα χάραξης, υφαντική μηχανή χάραξης

  Αίτηση κράτησης
  Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Περιστροφικό Engraver Inkjet προμηθευτής. © 2013 - 2020 inkjetengraver.com. All Rights Reserved.