Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΠεριστροφικό Engraver Inkjet

Υψηλής ακρίβειας έξυπνη επίπεδη χάραξης προστασία του περιβάλλοντος μηχανών κατάλληλη

Υψηλής ακρίβειας έξυπνη επίπεδη χάραξης προστασία του περιβάλλοντος μηχανών κατάλληλη

  • High Precision Smart Flat Engraving Machine Convenient Environmental Protection
  • High Precision Smart Flat Engraving Machine Convenient Environmental Protection
  • High Precision Smart Flat Engraving Machine Convenient Environmental Protection
  • High Precision Smart Flat Engraving Machine Convenient Environmental Protection
 • High Precision Smart Flat Engraving Machine Convenient Environmental Protection

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Κίνα
  Μάρκα: DOSUN
  Πιστοποίηση: ISO9000

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1 παρουσιάζει
  Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινη κασετίνα
  Χρόνος παράδοσης: 30 ημέρες
  Όροι πληρωμής: T / T
  Δυνατότητα προσφοράς: 10 σύνολα
  Επικοινωνία
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  Υψηλό φως:

  rotary engravers

  ,

  rotary engraving machine

   

  Υψηλής ακρίβειας έξυπνη επίπεδη χάραξης προστασία του περιβάλλοντος μηχανών κατάλληλη

   

  Συνοπτική εισαγωγή

  Από το 2005, DOSUN έχει μελετήσει και έχει αναπτυχθεί για το UV-ΚΠΜ (Κοινή Πολιτική Μεταφορών) (υπεριώδης υπολογιστής στο πιάτο). Για περισσότερο από 5 έτη, η επιχείρηση τελικά έχει προωθήσει το UV-ΚΠΜ (Κοινή Πολιτική Μεταφορών), dpi 2400 της επανάστασης παραγωγής, το οποίο είναι σε κυριάρχη θέση σε εσωτερικό. Με τη χρησιμοποίηση της μηχανής λέιζερ UV-FINATM, της τεχνολογίας και της μακροπρόθεσμης εμπειρίας κατασκευαστικό Engraver Inkjet, παρέχουμε μπλε-ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΌ Engraver UV-λέιζερ DOSUN για ολόκληρη τη βιομηχανία υφαντικής εκτύπωσης.

  Με τη χρησιμοποίηση της τεχνολογίας μηχανών λέιζερ UV-FINATM, ευαίσθητο γαλάκτωμα, η τεχνολογία χάραξης είναι βασικά ίδια με την παραδοσιακή τεχνολογία, βελτιώνοντας την ακρίβεια και την αποδοτικότητα.

  Charateristics

  • Η UV τεχνολογία της άμεσης απεικόνισης λέιζερ είναι άμεσα απεικόνιση στην επιφάνεια του παραδοσιακού UV ευαίσθητου γαλακτώματος. Λόγω μην χρειαστείτε την ταινία και το μελάνι, έτσι το κόστος είναι χαμηλό, και κατάλληλο, προστασία του περιβάλλοντος.
  • Μηχανή λέιζερ UV-FINATM DOSUN: Ενσωματώνοντας διάφορες υψηλές τεχνολογίες, όπως η δίοδος λέιζερ 405nm, dot-matrix ινών, αυτόματη εστίαση, εξισορρόπηση ελαφρύς-δύναμης, σταθερός έλεγχος θερμοκρασίας και ούτω καθεξής, ακρίβεια 720dpi παραγωγής, μπορεί να κατασκευάσει τα σύνθετα σχέδια moiré,
  • Η χρησιμοποίηση προώθησε το υψηλής ισχύος UV λέιζερ και dot-matrix ινών, μπλε-ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΟ UV Engraver λέιζερ είναι το γρηγορότερο στη βιομηχανία χάραξης.
  • Με τη χρησιμοποίηση του σταθερού ελέγχου θερμοκρασίας, η μηχανή μπορεί να λειτουργήσει για κατά μήκος του χρόνου κάτω από τη συνηθισμένη θερμοκρασία δωματίου.
  • Πλατφόρμα υλικού DOSUN PERFECTATM: Επιδέξιος, στερεός, ακριβής, αξιόπιστος. Είναι η κρυστάλλωση του χρόνου και της εμπειρίας, και έχει διάφορα στοιχεία των εθνικών μονοπωλίων.
  • Το αυτόματο σύστημα μπορεί προαιρετική ένταση λέιζερ συνόλων, ρυθμίζοντας την ισορροπία της δύναμης λέιζερ από αυτόματο, προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη αποδοτικότητα έκθεσης, βελτιώνει τη χρησιμοποιώντας ζωή του λέιζερ.

   

  Περιβάλλον

  • · Θερμοκρασία: 5~40℃
  • · Υγρασία: 30~80% (Non-condensing)
  • · Φωτισμός: κίτρινο φως
  • · Ηλεκτρική αντίσταση: ≦ 4Ω
  • · Δύναμη: 1.5KW/220V, 50HZ

   

  Σχέδιο, χωρισμός χρώματος, διαδικασία παραγωγής

   

   

   

  Υψηλής ακρίβειας έξυπνη επίπεδη χάραξης προστασία του περιβάλλοντος μηχανών κατάλληλη 0

   

  Advange

  • Η UV χάραξη λέιζερ είναι μια «τελευταία» τεχνολογία
  • Το UV λέιζερ ημιαγωγών χρήσης χάραξης λέιζερ, μήκος κύματος είναι 405nm, στη φασματοσκοπία, καλεί την υπεριώδη ακτίνα, έτσι το καλούμε επίσης μπλε λέιζερ. Τώρα, το ευαίσθητο γαλάκτωμα χάραξης της υφαντικής τυπωμένης ύλης, τυπωμένη ύλη και PCB όλες εγγράφου χρησιμοποιήστε το UV ευαίσθητο γαλάκτωμα, το περισσότερο μήκος κύματος της χάραξης του ευαίσθητου γαλακτώματος τόσο ίδιου όσο και του UV ευαίσθητου γαλακτώματος, έτσι η τεχνολογία χάραξης δεν θα αντικατασταθεί.
  • Η UV τεχνολογία χάραξης λέιζερ είναι μια γρήγορη τεχνολογία χάραξης. Η ταχύτητα της χάραξης είναι ανάλογα με το μέγεθος της δύναμης και τον αριθμό πορείας ακτίνων. Η μηχανή λέιζερ DOSUN UV-FINATM μπορεί να επιτύχει 64 πορείες, οι οποίες παρέχουν 16 πορείες για τη χάραξη τυπωμένων υλών. Παραδείγματος χάριν, η ταχύτητα Engraver λέιζερ 640mm/1800mm ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΟ UV μπορεί να επιτύχει 68min. το /m.
  • Η UV τεχνολογία χάραξης λέιζερ είναι μια τεχνολογία χάραξης ακρίβειας.
  • Η UV χάραξη λέιζερ είναι μια πραγματική τεχνολογία χαρακτικής φωτογραφιών, που χρησιμοποιεί στην τυπωμένη ύλη όφσετ εγγράφου, η μηχανή λέιζερ DOSUN UV-FINATM μπορεί να επιτύχει 2400dpi, κάνοντας τη γραμμή 0.01mm, παρουσιάζοντας το καθαρός-σημείο 1%~99%, μπορεί να παρέχει το 720dpi για τη χάραξη τυπωμένων υλών, στο «συνεχιμένος» neurogen (πιάτο όφσετ), μπορεί να κατασκευάσει τη γραμμή 0.035mm. Επειδή η περιστροφική χάραξη δεν είναι «Η.Ε-συνεχιζόμενο» neurogen, τώρα, ο υψηλότερος αριθμός πλέγματος είναι 195 πλέγματα, θεωρητικά, μπορούμε να επιτύχουμε τη μικρότερη γραμμή για 0,13mm, στην κατασκευή, χρησιμοποιούμε συνήθως 125 πλέγματα, θεωρητικά, και μπορούμε να επιτύχουμε τη μικρότερη γραμμή για 0.21mm (στοιχεία για STORK Company). Έτσι, η ακρίβεια παραγωγής μπλε-ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΌ UV Engraver λέιζερ DOSUN είναι καλύτερη από περιστροφικό engraver οθόνης. Μπορεί να ικανοποιήσει οποιαδήποτε ακρίβεια για το μέγεθος παραγωγής.
  • Η UV χάραξη λέιζερ είναι ένας χαμηλός άνθρακας, τεχνολογία προστασίας του περιβάλλοντος.

  Μικρή δύναμη: 1.5

  Κανένα αναλώσιμο στοιχείο: Μην χρειαστείτε την ταινία, μελάνι, κερί

  Χαμηλότερο κόστος: η λειτουργία του ευαίσθητου γαλακτώματος είναι βασικά ίδια με παραδοσιακό, η τιμή επίσης βασικά ίδια.

  • Η UV χάραξη λέιζερ είναι μια «φιλική» τεχνολογία χάραξης. Η διαδικασία κατασκευής είναι όχι μόνο τόσο ίδια όσο και την παραδοσιακή διαδικασία, αλλά και καταλληλότερη. Βασίζοντας στην αρχή σχεδίου «κατάλληλου, πρακτικός, αξιόπιστος, προηγμένος», στο στάδιο της εικόνας χάραξης, ο εξοπλισμός παρέχει την επίδειξη οργάνων ελέγχου, βοήθεια λειτουργίας και ούτω καθεξής. Με τη χρησιμοποίηση του λογισμικού και του υλικού, όλα μπορεί να απεικονίσει μια «φιλική» στάση απέναντι στους λειτουργικούς εργαζομένους.
  • Με μεγάλη USB2.0 διεπαφή. Η χάραξη DOSUN programe μπορεί εύκολα να εγκαταστήσει και να λειτουργήσει όπως έναν εκτυπωτή με την έτοιμη προς χρήση τεχνολογία.

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Hangzhou dongcheng image techology co;ltd

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Maggie Shen

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
  Άλλα προϊόντα
  Περιστροφικό Engraver Inkjet

  Υφαντικό βιομηχανικό ψηφιακό περιστροφικό Engraver Inkjet, μηχανή χάραξης οθόνης Inkjet υπολογιστής--οθόνης

  Υπολογιστής CTS για να καλύψει τον περιστροφικό Engraver Inkjet οθόνης υφαντικό υπολογιστή ψηφιακού εξοπλισμού στην οθόνη

  360DPI/Engraver 720DPI περιστροφική περιστροφική Inkjet μηχανή χάραξης οθόνης Inkjet συστημάτων υφαντική

  Engraver οθόνης Inkjet

  Υφαντικό χάραξης Engraver οθόνης Inkjet συστημάτων επίπεδης βάσης, επίπεδα Engravers Inkjet με τη σερβο μηχανή

  Επίπεδης βάσης Engraver Inkjet, υφαντικός εξοπλισμός κατασκευαστών πιάτων, επίπεδη μηχανή χάραξης οθόνης

  360DPI/επίπεδης βάσης Engraver οθόνης Inkjet ψηφίσματος 720DPI, υφαντική μηχανή χάραξης CTS

  Υφαντική μηχανή χάραξης

  UV φωτός περιστροφική μηχανή χάραξης Inkjet υφαντική, περιστροφικός ψηφιακός εξοπλισμός εκτύπωσης

  Μπλε περιστροφικός UV Engraver λέιζερ εξοπλισμός, υφαντική μηχανή χάραξης εύρος οθόνης 2200mm/3500mm

  UV ψηφιακό επίπεδο σύστημα χάραξης, υφαντική μηχανή χάραξης

  Αίτηση κράτησης
  Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Περιστροφικό Engraver Inkjet προμηθευτής. © 2013 - 2020 inkjetengraver.com. All Rights Reserved.