Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΥπολογιστής στη μηχανή οθόνης

Υπολογιστής υψηλής αποδοτικότητας στο UV CTS οθόνης έξυπνο σύστημα χάραξης μηχανών

Υπολογιστής υψηλής αποδοτικότητας στο UV CTS οθόνης έξυπνο σύστημα χάραξης μηχανών

  • High Efficiency Computer To Screen Machine UV CTS Smart Engraving System
  • High Efficiency Computer To Screen Machine UV CTS Smart Engraving System
  • High Efficiency Computer To Screen Machine UV CTS Smart Engraving System
 • High Efficiency Computer To Screen Machine UV CTS Smart Engraving System

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Hangzhou
  Μάρκα: DOSUN
  Πιστοποίηση: CE
  Αριθμό μοντέλου: BFC 1526-64a

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
  Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινη κασετίνα
  Χρόνος παράδοσης: 45 ημέρες
  Όροι πληρωμής: L/C, L/C, T/T, Western Union
  Επικοινωνία
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  Υψηλό φως:

  rotary printing machine textile

  ,

  rotary screen engraving

   

  Υπολογιστής υψηλής αποδοτικότητας στο UV CTS οθόνης έξυπνο σύστημα χάραξης μηχανών

   

   

   

  Με τη χρησιμοποίηση της τεχνολογίας μηχανών λέιζερ UV-FINATM, ευαίσθητο γαλάκτωμα, η τεχνολογία χάραξης είναι βασικά ίδια με την παραδοσιακή τεχνολογία, βελτιώνοντας την ακρίβεια και την αποδοτικότητα.

  Charateristics

  • Η UV τεχνολογία της άμεσης απεικόνισης λέιζερ είναι άμεσα απεικόνιση στην επιφάνεια του παραδοσιακού UV ευαίσθητου γαλακτώματος. Λόγω μην χρειαστείτε την ταινία και το μελάνι, έτσι το κόστος είναι χαμηλό, και κατάλληλο, προστασία του περιβάλλοντος.
  • Μηχανή λέιζερ UV-FINATM DOSUN: Ενσωματώνοντας διάφορες υψηλές τεχνολογίες, όπως η δίοδος λέιζερ 405nm, dot-matrix ινών, αυτόματη εστίαση, εξισορρόπηση ελαφρύς-δύναμης, σταθερός έλεγχος θερμοκρασίας και ούτω καθεξής, ακρίβεια 720dpi παραγωγής, μπορεί να κατασκευάσει τα σύνθετα σχέδια moiré,
  • Η χρησιμοποίηση προώθησε το υψηλής ισχύος UV λέιζερ και dot-matrix ινών, μπλε-ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΟ UV Engraver λέιζερ είναι το γρηγορότερο στη βιομηχανία χάραξης.
  • Με τη χρησιμοποίηση του σταθερού ελέγχου θερμοκρασίας, η μηχανή μπορεί να λειτουργήσει για κατά μήκος του χρόνου κάτω από τη συνηθισμένη θερμοκρασία δωματίου.
  • Πλατφόρμα υλικού DOSUN PERFECTATM: Επιδέξιος, στερεός, ακριβής, αξιόπιστος. Είναι η κρυστάλλωση του χρόνου και της εμπειρίας, και έχει διάφορα στοιχεία των εθνικών μονοπωλίων.
  • Το αυτόματο σύστημα μπορεί προαιρετική ένταση λέιζερ συνόλων, ρυθμίζοντας την ισορροπία της δύναμης λέιζερ από αυτόματο, προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη αποδοτικότητα έκθεσης, βελτιώνει τη χρησιμοποιώντας ζωή του λέιζερ.

   

  Περιβάλλον

  • ·Θερμοκρασία: 5~40℃
  • ·Υγρασία: 30~80% (Non-condensing)
  • ·Φωτισμός: κίτρινο φως
  • ·Ηλεκτρική αντίσταση: ≦4Ω
  • ·Δύναμη: 1.5KW/220V, 50HZ

   

  Σχέδιο, χωρισμός χρώματος, διαδικασία παραγωγής

   

   

   

   

   

   

  Advange

  • Η UV χάραξη λέιζερ είναι μια «τελευταία» τεχνολογία
  • Το UV λέιζερ ημιαγωγών χρήσης χάραξης λέιζερ, μήκος κύματος είναι 405nm, στη φασματοσκοπία, καλεί την υπεριώδη ακτίνα, έτσι το καλούμε επίσης μπλε λέιζερ. Τώρα, το ευαίσθητο γαλάκτωμα χάραξης της υφαντικής τυπωμένης ύλης, τυπωμένη ύλη και PCB όλες εγγράφου χρησιμοποιήστε το UV ευαίσθητο γαλάκτωμα, το περισσότερο μήκος κύματος της χάραξης του ευαίσθητου γαλακτώματος τόσο ίδιου όσο και του UV ευαίσθητου γαλακτώματος, έτσι η τεχνολογία χάραξης δεν θα αντικατασταθεί.
  • Η UV τεχνολογία χάραξης λέιζερ είναι μια γρήγορη τεχνολογία χάραξης. Η ταχύτητα της χάραξης είναι ανάλογα με το μέγεθος της δύναμης και τον αριθμό πορείας ακτίνων. Η μηχανή DOSUNUV-FINATMlaser μπορεί να επιτύχει 64 πορείες, οι οποίες παρέχουν 16 πορείες για τη χάραξη τυπωμένων υλών. Παραδείγματος χάριν, η ταχύτητα Engraver λέιζερ 640mm/1800mm ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΟ UV μπορεί να επιτύχει 68min. το /m.
  • Η UV τεχνολογία χάραξης λέιζερ είναι μια τεχνολογία χάραξης ακρίβειας.
  • Η UV χάραξη λέιζερ είναι μια πραγματική τεχνολογία χαρακτικής φωτογραφιών, που χρησιμοποιεί στην τυπωμένη ύλη όφσετ εγγράφου, η μηχανή DOSUNUV-FINATMLaser μπορεί να επιτύχει 2400dpi, κάνοντας τη γραμμή 0.01mm, παρουσιάζοντας το καθαρός-σημείο 1%~99%, μπορεί να παρέχει το 720dpi για τη χάραξη τυπωμένων υλών, στο «συνεχιμένος» neurogen (πιάτο όφσετ), μπορεί να κατασκευάσει τη γραμμή 0.035mm. Επειδή η περιστροφική χάραξη δεν είναι «Η.Ε-συνεχιζόμενο» neurogen, τώρα, ο υψηλότερος αριθμός πλέγματος είναι 195 πλέγματα, θεωρητικά, μπορούμε να επιτύχουμε τη μικρότερη γραμμή για 0,13mm, στην κατασκευή, χρησιμοποιούμε συνήθως 125 πλέγματα, θεωρητικά, και μπορούμε να επιτύχουμε τη μικρότερη γραμμή για 0.21mm (στοιχεία για STORK Company). Έτσι, η ακρίβεια παραγωγής μπλε-ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΌ UV Engraver λέιζερ DOSUN είναι καλύτερη από περιστροφικό engraver οθόνης. Μπορεί να ικανοποιήσει οποιαδήποτε ακρίβεια για το μέγεθος παραγωγής.
  • Η UV χάραξη λέιζερ είναι ένας χαμηλός άνθρακας, τεχνολογία προστασίας του περιβάλλοντος.

  Μικρή δύναμη: 1.5

  Κανένα αναλώσιμο στοιχείο: Μην χρειαστείτε την ταινία, μελάνι, κερί

  Χαμηλότερο κόστος: η λειτουργία του ευαίσθητου γαλακτώματος είναι βασικά ίδια με παραδοσιακό, η τιμή επίσης βασικά ίδια.

  • Η UV χάραξη λέιζερ είναι μια «φιλική» τεχνολογία χάραξης. Η διαδικασία κατασκευής είναι όχι μόνο τόσο ίδια όσο και την παραδοσιακή διαδικασία, αλλά και καταλληλότερη. Βασίζοντας στην αρχή σχεδίου «κατάλληλου, πρακτικός, αξιόπιστος, προηγμένος», στο στάδιο της εικόνας χάραξης, ο εξοπλισμός παρέχει την επίδειξη οργάνων ελέγχου, βοήθεια λειτουργίας και ούτω καθεξής. Με τη χρησιμοποίηση του λογισμικού και του υλικού, όλα μπορεί να απεικονίσει μια «φιλική» στάση απέναντι στους λειτουργικούς εργαζομένους.
  • Με μεγάλη USB2.0 διεπαφή. Η χάραξη DOSUN programecan εύκολα εγκαθιστά και λειτουργεί όπως έναν εκτυπωτή με την έτοιμη προς χρήση τεχνολογία.
  •  

   

  Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:

   

  1. Ολόκληρη η μηχανή συμπεριλαμβανομένου του λογισμικού, Dosun που αναπτύσσεται από μας. Καμία ανάγκη οποιαδήποτε άλληδήποτε υποστήριξη. (η αλλαγή εικόνας το λογισμικό από κάποια άλλη επιχείρηση, εσείς θα βρεί ότι είναι δύσκολο να λειτουργήσει, και dosun είναι πολύ εύκολος)
  2. Ομάδα υπηρεσιών, έχουμε την ώριμη ομάδα υπηρεσιών στην Κίνα. Επίσης η υποστήριξη τοπικής υπηρεσίας μας από τον πράκτορα. Οποτεδήποτε συναντάτε το πρόβλημα, φθάνουμε σε σας εγκαίρως.
  3. Η χρήση του μεγάλης ακρίβειας ραφιού που διαβιβάζει το σχέδιο, γρήγορη επιστροφή πίσω στην έναρξη δάγκωσε μετά από τη χάραξη τέρματος. Εύκολη ανέγερση, απεριόριστο μήκος οθόνης.
  4. Φακός που αναπτύχθηκε από τα ακαδημαϊκά τμήματα των κινεζικών επιστημών ακαδημίας. Ισορροπώντας τη ράγα συντεχνιών, σιγουρευτείτε από 400mm τ 2500mm, συνολικά αυτόματος ρυθμίστε. Και λάθος μεταξύ 1 to100mm. (Όπως ξέρουμε, η εικόνα δεν μπορεί να τυπώσει το σημείο δύο. Το λογισμικό τους μεγαλύτερος το σημείο όταν τυπωμένο κείμενο. Έτσι τέτοιο είδος λεπτών σχεδίων δεν μπορούν να τυπώσουν καλά)
  5. Η κάλυψη είναι προαιρετική. Οι περισσότεροι από τους πελάτες μου συμπαθούν αυτού χωρίς κάλυψη, η οποία λειτουργεί εύκολα.
  6. Και όλα τα σημαντικά μέρη χρησιμοποιούμε το διάσημο εμπορικό σήμα στον κόσμο, εάν τέτοια χαμηλή τιμή, πρέπει ακριβώς να χρησιμοποιήσουν το κινεζικό τοπικό εμπορικό σήμα.
  7. Υιοθετώντας την παράλληλη ράγα οδηγών, η επαγγελματικοί μέτρηση συνελεύσεων και ο έλεγχος, εξασφαλίζουν ανοχή ευθύτητας της ράγας μέσα σε 20um, και εξασφαλίζουν υψηλή ποιότητα απεικόνισης.
  8. 360.720, dpi, προαιρετικό.
  9. Πορείες της διόδου 32,48,64,128 προαιρετικής.
  10. Κωδικοποιητής υψηλής ακρίβειας από την Ιαπωνία.

   

   

  Αντιπαράθεση

   

  Εξοπλισμός αναλώσιμος ποιότητα ταχύτητα κόστος Διατηρήστε το κόστος Περιεκτικό κόστος
  Εικόνα-ρυθμιστής Ταινία Υψηλότερος Αργός Ο υψηλότερος Χαμηλός Ο υψηλότερος
  Wasjet Κερί Μέσο Μέσο Υψηλότερος Υψηλότερος Υψηλότερος
  Inkjet Μελάνι Μέσο Μέσο Μέσο Μέσο Χαμηλός

  CO2

  Γλυπτική λέιζερ

  Κανένας Ο υψηλότερος Χαμηλός Χαμηλός Ο υψηλότερος Ο υψηλότερος
  UV Engraver λέιζερ Κανένας Ο υψηλότερος Γρήγορα Χαμηλός Χαμηλός Χαμηλός

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Hangzhou dongcheng image techology co;ltd

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Maggie Shen

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
  Άλλα προϊόντα
  Περιστροφικό Engraver Inkjet

  Υφαντικό βιομηχανικό ψηφιακό περιστροφικό Engraver Inkjet, μηχανή χάραξης οθόνης Inkjet υπολογιστής--οθόνης

  Υπολογιστής CTS για να καλύψει τον περιστροφικό Engraver Inkjet οθόνης υφαντικό υπολογιστή ψηφιακού εξοπλισμού στην οθόνη

  360DPI/Engraver 720DPI περιστροφική περιστροφική Inkjet μηχανή χάραξης οθόνης Inkjet συστημάτων υφαντική

  Engraver οθόνης Inkjet

  Υφαντικό χάραξης Engraver οθόνης Inkjet συστημάτων επίπεδης βάσης, επίπεδα Engravers Inkjet με τη σερβο μηχανή

  Επίπεδης βάσης Engraver Inkjet, υφαντικός εξοπλισμός κατασκευαστών πιάτων, επίπεδη μηχανή χάραξης οθόνης

  360DPI/επίπεδης βάσης Engraver οθόνης Inkjet ψηφίσματος 720DPI, υφαντική μηχανή χάραξης CTS

  Υφαντική μηχανή χάραξης

  UV φωτός περιστροφική μηχανή χάραξης Inkjet υφαντική, περιστροφικός ψηφιακός εξοπλισμός εκτύπωσης

  Μπλε περιστροφικός UV Engraver λέιζερ εξοπλισμός, υφαντική μηχανή χάραξης εύρος οθόνης 2200mm/3500mm

  UV ψηφιακό επίπεδο σύστημα χάραξης, υφαντική μηχανή χάραξης

  Αίτηση κράτησης
  Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Περιστροφικό Engraver Inkjet προμηθευτής. © 2013 - 2020 inkjetengraver.com. All Rights Reserved.